Sikeres diákok kitüntetése 2018. június 5.

Városunk ezéven sem feledkezett meg legjobb diákjairól, és a művelődési központ szervezésével 2018. június 5-én díjazta igyekezetüket és ügyességüket.
A kultúrház nagytermében gyűltek össze azok a fiatalok, akik életük részévé tették Gandhi mondását: "Légy te a változás, amelyet látni akarsz a világban!"
 

E hagyományos rendezvényt a Szepsi Művészeti Alapiskola "Zuškári" nevű drámacsoportja nyitotta meg a "Dankáról és Jankáról" szóló színpadi előadással.
A művelődési központ igazgatónője, Szilágyi Adrianna üdvözölte a résztvevőket és megköszönte a kitüntetés várományosainak egészévi munkájukat..
 

A diákok tudásuk és szakmai készségeik által elért eredményeikért kapták a kitüntetést, melyeket hazai és nemzetközi olimpiákon értek el különféle tangyárgyakban, de társadalmi és kulturális tevékenységeik és jótékonysági kezdeményezéseik is elismerést érdemeltek.
A város minden iskolájából kiválasztott kitüntettek száma 34 volt, ebből 26 egyén és két csoport.
Munkájuk méltatása után átvették díjaikat Slavomír Borovský polgármestertől és Vranai Klára hivatalvezetőtől. A polgármester köszönetét és büszkeségét fejezte ki ünnepi beszédében.